Adres:

IBM Client Center: Johan Huizingalaan 765, 1066 VH Amsterdam:

Agenda:

  • 16:00 Welkom en opening
  • Valt er werkelijk meer waarde te halen uit Big data, of is het gewoon de zoveelste hype die vanzelf wel weer overwaait?
    Frits de Raad, oprichter van Data Counsel, werkte lange tijd voor Pon en zag daar als directeur de impact die de digitale transformatie had op de groothandelsbranche. Hij besloot daarop zijn eigen bedrijf op te zetten en adviseert nu ondernemingen wat zij met digitalisering kunnen doen en hoe zij het maximale kunnen halen uit de nieuwste technieken op het gebied van data analyse. Hij voltooide het Data Expert Programma aan de Jheronimus Acadamy of Data Science, de samenwerking tussen TU Eindhoven en de Universiteit Tilburg. Inmiddels is hij naast zijn advieswerk nu ook aan deze universiteit verbonden als Data Science practioner.
  • tba
  • 19:00 Voorjaarsreceptie.

Een Common Nederland event is gratis voor leden van KNVI, voor niet-leden wordt een bijdrage van € 65 gevraagd. Het bestuur van Common Nederland heeft, om het lidmaatschap in de toekomst te bevorderen, gekozen voor de mogelijkheid om per aanmelding één introducé toe te staan. De bedoeling is dat de introducé, wanneer het event hem/haar goed is bevallen, lid wordt van KNVI. Daarom is het toegestaan dat u slechts één keer dezelfde introducé meebrengt.

Een introducé dient door u te worden aangemeld. Gelieve dit bij uw aanmelding duidelijk te vermelden. Zoals u van ons gewend bent staat er een drankje en een hapje tijdens en na afloop voor u klaar.

 

hieraanmelden

 

Presentaties van deze evenement

 

 

Foto's van het evenement